16 жовтня 2022 08:10

Ігор ЦИГАНИК: "Шахтар" - фаворит протистояння. Але вважаю, що Динамо" зможе створити проблеми донеччанам"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Шахтар» – «Динамо» Київ.


- Дуже непростий матч для «Динамо» Київ. Звісно, календар надзвичайно тяжкий зараз, але це не є виправданням. Потрібно виходити і грати. Я вважаю, що сьогодні буде дуже бойова гра. Не думаю, що буде занадто багато голів, очікується чимало позиційної гри, боротьба точитиметься на кожному клаптику поля.

«Шахтар» є беззаперечним фаворитом протистояння. Вони перебувають у кращій фізичній формі, мали більше часу на відпочинок, чудово себе показали проти «Реалу». Але так само не думаю, що «Динамо» буде виглядати на фоні «Гірників» абсолютним аутсайдером.

Вважаю, що кияни цієї неділі можуть створити проблеми донеччанам. Це стосується і персони Мірчі Луческу. Для нього матчі проти «Шахтаря» – принципові, особлива історія стосунків, як ви розумієте.

На українське «Класичне» хочу запропонувати дві ставки. Поставлю на обмін голами. Також прогнозую нічию в матчі. За точний рахунок важко щось передбачити.