19 березня 2022 23:19

​ У "Сіті" є обережний оптимізм, що вони випереджають "Реал" в боротьбі за Холанда. Обидва клуби домовилися з гравцем про зарплату, йому залишилося зробити вибір

У "Манчестер Сіті" сподіваються, що зможуть випередити "Реал" у боротьбі за трансфер Ерлінга Холанда.

У мадридському клубі вважають, що зможуть підписати і Холанда, і Кіліана Мбаппе. Однак в "Сіті" сумніваються, що це станеться. Англійці не впевнені, що "Реал" зможе дозволити собі два трансфери у фінансовому плані, а також вважають, що Холанд не хоче переходити в» Реал " в те ж трансферне вікно, що і Кіліан Мбаппе.

Повідомляється, що обидва клуби погодили всі умови з представниками гравця – його майбутню зарплату і комісію агенту. Холанду залишилося тільки вибрати команду, до якої він хоче приєднатися. На переговори "Сіті" з нападником не вплинула антипатія між головним тренером "городян" Пепом Гвардіолою і агентом гравця Міно Райолою.

Представники англійського клубу налагодили контакт з самим Холандом, його агентом і батьком футболіста – колишнім гравцем "Ман Сіті" Альф-Інге Холандом. У Клубі висловлюють обережний оптимізм з приводу можливого трансферу норвежця.