15 лютого 2022 18:59

​Клопп: "Мені подобалося правило виїзного голу. Але ми граємо не для того, щоб хоч якось пройти далі"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп перед першим матчем 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Інтера" відповів на питання про скасування правила виїзного голу.

"Ми зможемо більше сказати з цього приводу після двох матчів. Але насправді я не можу пригадати жодної гри, коли ми виходили на поле, думаючи: "Окей, забити хоча б один гол – вже відмінно". Ми граємо, щоб досягти результату, що б це не означало.

Я не знаю, що буде хорошим результатом в даний момент: перемога – це відмінно, може бути, все закінчиться нічиєю. Подивитися. Перш за все, ми повинні грати.

Насправді, мені завжди подобалося це правило, навіть коли я був простим вболівальником. У своєму житті я довше просто дивився Лігу чемпіонів, ніж був її частиною, і мені подобалося правило виїзного голу. Я не знаю точно, чому від нього відмовилися, але тепер воно зникло, і все в порядку.

Ми справляємося з цим, але не думаю, що це серйозно впливає на те, як ми граємо, тому що ми виходимо на поле не для того, щоб хоч як-небудь пройти далі. Ми намагаємося показати нашу найкращу гру і, чесно кажучи, перемогти. Але це дійсно складно", - сказав Клопп.