8 вересня 2021 10:51
14

Ігор ЦИГАНИК: "Потрібно чесно сказати Маліновському, якщо на нього не розраховують"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми оцінив ситуацію навколо хавбека збірної України Руслана Маліновського.


«Образа Маліновського? Таке може бути. Він приїхав з не останньої команди Італії. З Казахстаном він зіграв 20 хвилин, з Францією - 5 хвилин. Руслан - футболіст серйозного рівня. Тут потрібно чесно сказати, що якщо не розраховуєш на нього, то і не викликай. А якщо ти викликаєш, то потрібно ставити. Його напевно будуть питати в Італії, чому ти не граєш за свою збірну, яка не топ-збірна у світі.


Як була ситуація з Буяльським за Шевченка, коли тренер прямо сказав, що не знав, як використовувати цього гравця. І навіщо викликати, щоб Віталій просто сидів.


Правда, я не вважаю, що потрібно було Петракову виносити в пресу це питання з Маліновським. Мені здається, потрібно чесно Руслану сказати, якщо на нього не розраховують», - сказав Циганик.

В сборную просто так не вызывают, футболисты должны быть ВСЕ топ уровня.Что значит, если не расчитываешь- не вызывай? Есть травмы и тд.
Блин, ну прям мегаобидчивая звезда. Что ему кланяться теперь, раз он с самой Италии прилетел? А если бы с Бердичева по нашим дорогам прискакал - можно было бы быть и не честным? Какой-то бред от Цыганыка
Малина в этих играх ничего не показал.. потому что уже привык играть тип а10 ку а у Петракова ее нет..
Сховати
Суповой набор, он уже давно в сборной ничего не показывает...