22 листопада 2011 09:59
39

У Игоря Суркиса – день рождения! Поздравляем!

Вельмишановний Ігоре Михайловичу!

З приводу Вашого Дня народження маємо велику честь і чудову нагоду від імені всіх динамівців поздоровити Вас, виважену толерантну особистість, шляхетну, порядну і просто чудову Людину! Людину, котра, як і ми, закохана у футбол.

Важко уявити, скількох фізичних, інтелектуальних та духовних зусиль Вам коштує постійне піклування про добробут команди і всього клубу. Кожен, хто працює поряд з Вами, бачить та відчуває, з якою неймовірною самовідданістю та завзятістю Ви несете свою футбольну місію.

Ми пишаємося тим, що упродовж багатьох років маємо можливість йти пліч-о-пліч з Вами стежкою розбудови динамівського футболу. Та й просто – по життю.

Нехай Вам завжди вистачає енергії та натхнення, мудрості та дипломатичності, віри та оптимізму − заради подальшого прогресу Його величності Футболу.

Цього святкового дня бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя і нових звершень у всіх Ваших благородних справах!

Колектив ФК «Динамо» Київ 

Поздравляю! Здравого рассудка и мудрости в принимаемых решениях по отношению к "Динамо", и твёрдости/жёсткости - в отпоре врагам(!
Вітаю!!!!!
Еврокубковой Весны !
Сховати
Вспомнился старый добрый мультик "Жизнь Луи", когда ему папа на День Рождения подарил запаску для машины, а ан Рождество глушитель :)
С Днем Рождения!!!
мудрости
Поздравляю!!!
С Днем Рождения! Здоровья! Удачи! И быть лучшим футбольным функционером!
Всех благ и здоровья!