11 листопада 2010 00:40

Олег Кононов: "Мне не в чем упрекнуть ребят"

Олег КОНОНОВ, головний тренер «Карпат»

- Насамперед хочу подякувати керівництву клубу, яке зробило таку акцію для уболівальників. Так само і нашим прихильникам подяка за підтримку. Ми намагалися для них перемогти, але не вийшло. Не секрет, що у нас є проблеми – багато травмованих, яких нема ким замінити. По грі ми не програли, у нас було багато моментів. Але були і помилки в обороні, а також під час завершення власних атак. Дорікнути хлопцям я не можу. Вони боролися, грали, а не просто бігали. Причому, грали досить непогано.

- Що з Кузнецовим?
- Він отримав травму, тому я його замінив. Його сильно ударили ззаду по ахілу.

- Наскільки позначилася на результаті відсутність двох ключових гравців у центрі поля?
- Годвіна і Голодюка нам справді дуже бракувало. Я не можу сказати, що було б, якби вони грали, але їхня відсутність була відчутною.

- Сьогодні «Карпати» завдали по воротах дуже багато ударів…
- Ми здогадувалися, що «Арсенал» буде грати від оборони. Тому я просив хлопців бити. І вони били. Багато було ударів, але ми не так часто влучали у площину воріт, а коли удари були точними, то вдало грав воротар.

- На тренуваннях ви пробували Тубіча на місці опорника. Не хотіли спробувати так зіграти?
- Була така думка, але я вирішив поставити Федецького. Артем впорався, він діяв доволі активно. Так, були помилки, але не грубі, крім того він часто загострював атаки.

- Як Ткачук почувається?
- Андрій не здоровий, він вийшов на поле з травмою. Я вирішив його поберегти на наступні матчі, а Баранця випустив, щоб підтримати темп.