10 листопада 2010 12:21
1

Эксперты УЕФА проверили НСК "Олимпийский"

Протягом двох днів, 8 та 9 листопада 2010 року, експертна комісія УЄФА зі стадіонів  інспектувала Національний спортивний комплекс  «Олімпійський». У рамках чергового робочого візиту експерти УЄФА ознайомилися з ходом реалізації проекту з будівництва футбольної арени у Києві.

8 листопада делегати від УЄФА на чолі з головою департаменту Спілки європейських футбольних асоціацій зі стадіонів та безпеки Марком Тіммером відвідали київську арену, оглянувши, як триває будівництво НСК «Олімпійський» у рамках підготовки до фінальної  частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

9 листопада футбольні високопосадовці провели зустріч з проектною командою НСК «Олімпійський» і проаналізували хід виконання будівельних робіт на об’єкті першочергової уваги УЄФА. Крім того експерти розглянули  низку питань, серед яких зокрема, можливості евакуації згідно з вимогами УЄФА, облаштування зони гостинності, Троїцької площі, прилеглої до НСК «Олімпійський» території тощо.

Нагадаємо, що на стадіоні повністю встановлено металоконструкцію для підтримки покриття над трибунами. Вона складається з 80 колон та двох компресійних кілець.

Триває монтаж вантової системи: на трибунах стадіону в спеціальні дерев'яні короби розкладаються ванти із з'єднанням усіх вузлів між собою. Наступним етапом має стати одночасний підйом вантової системи на 80 осях. А навесні 2011 року розпочнеться монтаж мембранного покриття.

В західній частині стадіону  зведена п'ятиповерхова будівля VIP-зони, в якій розмістяться новий медійний комплекс та приміщення для учасників змагань.

Интересно когда его запустят , обкатывать Динамо будет .