12 травня 2024 09:35

Піолі про Серію А: "Інтер" був сильнішим за всіх, не лише за нас. "Мілан" намагався, але не зміг подолати певних перешкод"

Головний тренер «Мілана» Стефано Піолі підбив підсумки гри з «Кальярі».


«Россонері» здобули перемогу з рахунком 5:1 у 36-му турі Серії А.

Про гру

«Дуже важлива перемога, за останні роки ми не звикли до того, щоби довго не вигравати. Ми зіткнулися з важким моментом після вильоту з Ліги Європи та поразки в дербі, нам було важко через цю ситуацію. Було важливо перемогти та покращити становище у турнірній таблиці.

Вітаю хлопців, які провели не ідеальний матч, але зробили все, що було необхідно, щоб досягти результату».

Про вибір складу

Вибір тренера завжди сприймається як покарання, але це не так. Ми не вигравали шість матчів, і я мав щось зробити. Хтось багато грав у цьому стомливому та вимогливому сезоні, інші свіжіше ментально. Я вніс деякі зміни, тому що відчув, що деякі гравці свіжіші, можливо тому, що вони менше грали. Ті, хто не грав із перших хвилин, відреагували, як я і очікував, коли їх випустили на поле – злісно».

Про відставання від «Інтера»

«Жодній команді не вдалося підтримувати рівень «Інтера». Наша команда дуже старанно працювала та віддавала всі сили, але нам не вдалося підтримати цей рівень. У нас сильна команда, яка намагалася, але у певні моменти чемпіонату не змогла подолати певних перешкод. [«Інтер»] був сильнішим за всіх, не тільки нас», – сказав Піолі.