16 січня 2010 13:46
4

Морозюк, Фартушняк и Воронков летят с "Оболонью" в Турцию

16 січня гравці та тренери ФК «Оболонь» вилітають до Туреччини, де проведуть перший тренувальний збір міжсезоння. Команда поселиться в готелі Kamelya HV World Resort Complex у Сіде, де пробуде до 30 січня.

Протягом двох тижнів передбачено провести декілька товариських матчів. На сьогодні ведуться переговори із потенційними суперниками.

На збори із командою не полетять Денис Бойко, який перший збір проведе в Ізраїлі із київським «Динамо» та Олександр Антоненко, з яким не продовжено контракт. Натомість, гравці дублюючого складу півзахисник Євген Зарічнюк, нападник Олександр Бондаренко та голкіпер Алан Дзуцев матимуть нагоду проявити себе у заняттях із першою командою.
 
На збори їдуть:

Воротарі: Артем Штанько, Андрій Товт, Алан Дзуцев

Захисники: Андрій Фартушняк, Євген Лозінський, Іван Лень, Андрій Конюшенко, Олександр Клименко, Анатолій Кіцута, Денис Васільєв

Півзахисники: Євген Кармаліта, Сергій Сібіряков, Артем Мірошниченко, Рінар Валєєв, Сергій Рожок, Микола Морозюк, Сергій Яворський, Ігор Малиш, Валерій Куценко, Віктор Комльонок, Олег Мазуренко, Євген Зарічнюк

Нападники: Павло Онисько, Олександр Іващенко, Андрєй Варанков, Олександр Бондаренко
 

? ? ? ? ? ? ? ? ?
О как! То летят,то нет))
Это Алиев всех заразил,то так ..то так
По версии Блика,раздвоение личности:)