6 листопада 2009 18:58
116

Чохонелидзе намерен обсудить с Галлиани трансферные вопросы

По информации tuttomercatoweb со ссылкой на tuttosport, Резо Чохонелидзе заявил, что в декабре собирается встретиться со «своим другом» Адриано Галлиани, чтобы обсудить трансферные вопросы:
«Если Галлиани захочет, я назову ему несколько интересных имен футболистов, играющих в Украине, для возможного их приобретения в рамках зимней кампании, хотя не думаю, что он нуждается в моих советах. Он хорошо знает наших игроков, они все обладают очень хорошими физическими данными. Ярмоленко? Да, один из них, но есть еще Михалик, Маграо и наша звезда Милевский»

Читаю і дивуюсь...Міля поганий,Ярмола поганий,Ніна поганий...всі у вас погані...А хто тоді хароший???Краще Мілі напа в Україні немає,Ярмола грає в основі лише 4 місяці,прогрес видно неозброєним оком,Нінковіч взагалі за останній час багато чого досяг (на мій погляд зараз посильніше Алієва,який вже і грати не хоче,чи не можу) Просто не можу зрозуміти...А ЯКИХ ГРАВЦІВ ВАМ ТРЕБА???просто треба дати шанс тім які є,а команда в нас дійсно досить непогана,дать Ярмолі ще рік,півтора і він буде СУПЕР гравцем...Міля...так,він не сильно забивний,але нападник потрібен не тільки щоб забивати...А він дійно необхідний,щоб притримати м"яч,нав"язати боротьбу,потянути на себе захисників! останнім часом,читаючи ваші пости,ловлю себе на думці,що тут пишуть ті,хто взагалі не цікавиться в футболі і Динамо в часності. Дивлячись на гру нашої команди я навіть не знаю кого б я змінив на іншого гравця...так,гра не ідеальна,але гравці у нас хороші,а команда молода...тільки не треба сарказму...дійсно молода,і через рік,два буде показувати РЕЗУЛЬТАТ,цей результат можна побачитьи й зараз,тільки чи бачить його хтось,осліплений програшем чи нічиєю?!якщо подивитися,то помітно,що з кожним роком команда лише прибавляє...так що прошу задуматися,а не писати тупі коментарі типу:"Та той поганий,того продати,той винний,команда ніяка"...
cap, я говорил што когда сделка обговорена то сажают на лавку, а не посадим на лавку штобы купили...
Да и вот, что... Именнно так осуществляются трансферные дела, а не:"усадим на лавку, авось кто то купить!"

Тьфу ты, лучше б он с Галлиани обсудил парочку кандидатур для Динамо из Милана...

колено 21:10 06 ноября 2009 Я подивися всі матчі Оболоні, там наш Бойко стойть, він буде набагато краще стояти чим Богуш, та й Богушу 26 років! Старенький! а насчет Бетао Юсуфа, Несмачного я згоден, ще потрібно й Кравченка, він ніякий
Забув Алієва та Алмейду! середній вік цих гравців, 22,4 роки!!! в Мілана середній вік граівців 29,4, це я взяв ще "старих" Михалика, Нінковіча, Гусева, Вукоєвіча їм до по 25-26 років! Просто їм потрібно довіряти місце в основі, і вони своє покажуть!
Динамо - навсегда 21:06 06 ноября 2009 --- только в первую посылку еще добавить Бетао, Юссуфа, Несмачного.. а Богуша я бы оставил 2ым - он молодой - с опытом не будет делать ошибок таких мне кажетса
Мілевського, Ярмоленка, Зозулю, Петрова, Гармаша, Михалика, Вукоєвіча, Єременка, Гусева, Хачеріді, Маграо, Нінковіча, Коркішко! навіть близько до них не підпускати нікого! Як на мене, вони виростуть і докажуть ще свое!
Україна для Українців 20:56 06 ноября 2009 --- про нашу молодеж согласен на все 100, но команде нужны и опытные игроки тоже - молодые не выдерживают напряжения и ответственности игр в ЛЧ... это и Шева сказал... поэтому нужен баланс - и молодых и опытных... мне Арсенал не нравитса изза этого - один молодняк... а посмотриш на Челси, Интер - там 27 лет средних возраст.. наверно оптимальный вариант это 25-27 лет по среднему... а у нас команде если Шеву не считать то наверно лет 20-22... но гуд..
Продати Кудурі, Діакате, Сабліча, Гіоане, "Богуша",