6 жовтня 2009 00:19
2

Годвин сломал нос Микуляку

Саме Владислава Микуляка вдарив Самсон Годвін на 46 хвилині першого тайму зустрічі Карпати — Закарпаття.

Відмашка була настільки сильною, що від удару в ужгородця зламався ніс. Грубіяна ж сповна покарав суддя зустрічі Євген Венгер, який не вагаючись вигнав Годвіна з поля.

Мабуть, такий епізод нікого з уболівальників і не здивував: у сучасному футболі ми часто зустрічаємо «зарозумілу» поведінку гравців. Інша справа, що коли навіть і станеться схожий епізод вихований футболіст після матчу завжди вибачиться перед суперником. Та повірте — Годвін не з таких.

«Почуваю себе жахливо: команда програла супернику, у якого й не було особливих шансів. Та ще й ця травма… Тож уяви наскільки нервовими будуть дні перепочинку» — говорить у розмові із журналістом прес-служби ужгородського ФК Владислав Микуляк. До слова, участь Влада у наступному календарному матчі проти Чорноморця в Одесі під великим знаком питання.


я вот ещё подожду что за решение по этому эпизоду вынесит данило - ведь он когда-то магазином Шевиным управлял ... да проворовался .
А вот Шеве такой же вурдалак хотел пластину в мозги вбить и ему за это даже горчичник не показали ... а наши динамовцы его потом на поле не искали а следовало на него охоту устроить - а так что за команда .