5 серпня 2009 10:55
3

Слушайте радио "Динамо"

З 7 серпня в ефірі «Динамо» стартує серія програм-розповідей про найкращі клуби світу – лише клуби-чемпіони, легендарні гравці та тренери в програмі «Найкращі клуби світу». У цю п’ятницю радіостанція розпочне розповідь про «Ліверпуль». З 7 серпня, о 9:10 та 18:10 на радіо «Динамо», 106.0 FM - «Найкращі клуби світу».

Для всіх, хто цікавиться усім різноманіттям спорту, в ефірі з п’ятниці програма «Спортивна енциклопедія». Неймовірні факти, історичні казуси та правила, в які важко повірити. В цій програмі - лише вражаючі сторінки спорту. З 7 серпня, о 7:10 та 17:10 на радіо «Динамо», 106.0 FM - «Спортивна енциклопедія».

І вже традиційно щодня – спортивні новини на радіо «Динамо». Саме тут ви дізнаєтесь останні динамівські новини, оперативні результати матчів, найважливіше зі спортивних майданчиків усього світу. Щодня у будні, на тридцятій хвилині з 7:30 до 19:30 - Новини спорту.

Головною подією п’ятниці стане дебют вечірнього шоу «Великий футбол»! Ведучий радіо Динамо Ярослав Лодигін із журналістом газети Спорт-Експрес Михайлом Співаковським розмовлятимуть про найцікавіше у світі спорту та футболу тощо. Вечір 7 серпня – час не тільки поговорити про новий тур у Прем’єр-лізі, майбутній матч «Динамо» проти «Іллічівця», але й привітати головного тренера з Днем народження. Ексклюзивне інтерв’ю з Валерієм Газзаєвим, коментарі експертів, обговорення останніх і найважливіших новин, а також розіграш квитків на найближчу гру – лише маленька частина того, що складе ефір п’ятниці на радіо «Динамо». 7 серпня, з 18:00 до 20:00, радіо «Динамо», 106.0 FM, «Великий футбол».

Конечно ловится и не только там! Весь Донецк на этой волне сидит!
Это что-то новое...
http://guzei.com/online_radio/listen.php?online_radio_id=2705