19 вересня 2008 13:54

ТЕТ будет транслировать Лигу чемпионов до финала включтельно

Телекомпанія «ТЕТ» досягнула домовленості з компанією «Поверхность Спорт-ТВ» про придбання другої субліцензії на трансляцію матчів Ліги Чемпіонів. За умовами договору ТЕТ отримав ексклюзивне право на трансляцію всіх матчів за участю ФК «Динамо» (Київ), незалежно від дня гри. Також в ці дні о 00:30 до уваги глядачів ТЕТу буде представлено футбольний огляд дня.

Крім того, кожного ігрового тижня канал транслюватиме ще два матчі Ліги Чемпіонів, переважно з групи ”G”.

Півгодинний тижневий огляд Ліги Чемпіонів ТЕТ показуватиме о 00:00 в неділю.

Крім прав на трансляцію матчів групового турніру, ТЕТ також отримав право транслювати жеребкування та ігри 1/8, 1/4, 1/2, та фіналу Ліги Чемпіонів 2008/2009.

30 вересня о 21:45 ТЕТ транслюватиме зустріч у групі «G» між командами «Динамо» (Київ) та «Фенербахче» (Стамбул), у запису вийде матч «Арсенал» (Лондон) - «Порту» (Порту).

21 жовтня у прямому ефірі транслюватиметься гра між португальським «Порту» та українським «Динамо», а в запису між турецьким «Фенербахче» та англійським «Арсеналом».

Матч-відповідь «Динамо» - «Порту» ТЕТ наживо транслюватиме 5 листопада о 21:45. Також цього дня глядачі каналу зможуть переглянути запис поєдинку між «Арсеналом» та «Фенербахче».

У вівторок, 25 листопада в ефірі каналу відбудеться пряма трансляція гри-відповіді між київським «Динамо» і лондонським «Арсеналом» та трансляція у запису матчу «Фенербахче» - «Порту».

Заключні поєдинки у групі «G» телеканал ТЕТ покаже 10 грудня: домашню гру київського «Динамо» зі стамбульським «Фенербахче» в прямому ефірі о 21:45, та запис матчу «Порту» - «Арсенал».

Серію прямих трансляцій футбольних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА на каналі ТЕТ 17 вересня відкрив поєдинок «Динамо» (Київ) - «Арсенал» (Лондон). Рейтинг ТЕТу під час трансляції о 21.45-23.30 у базовій аудиторії 15-45 років становив 5,30%, частка 18,62%, у аудиторії 4+ - 5,13% і 17,52% відповідно. У відповідному тайм-слоті ТЕТ зайняв другу рейтингову позицію серед усіх українських телеканалів.

Прес-служба Телекомпанії ТЕТ