7 лютого 2024 20:53

Алвес у суді заявив, що секс із його дівчиною, яка звинувачує його, був за взаємною згодою: "Мені не потрібно було наполягати. Вона стала переді мною на коліна і почала робити мені мінет"

Дані Алвес дав свідчення у суді у справі про зґвалтування.

З січня 2023 року Дані Алвес перебуває під вартою за звинуваченням у зґвалтуванні жінки у нічному клубі Sutton у Барселоні у грудні 2022-го. 14 листопада стало відомо, що суд завершив розслідування. Прокуратура вимагає для футболіста 9 років ув'язнення.

Судовий розгляд у цій справі триває з 5 по 7 лютого.


«Поруч із шостим столиком є лише один туалет. Я завсідник клубу Sutton, і завжди займаю цей столик, коли він вільний, так що мені не доводиться йти через весь клуб, щоб потрапити до туалету. Двері були відчинені.

Ми з другом почали пити та трохи танцювати. Спочатку прийшли дві дівчини, і вони деякий час танцювали там. Потім вони запросили трьох дівчат, заявницю та її подруг. Вони не відчували ніяковості. Вони прийшли, привітались із нами. Почалася розмова, ми поговорили один з одним. Досить відверто, але з повагою. Думаю, вони справді знали, хто я такий.

Ми танцювали, взаємодіяли. Тепер ми були ближчими, вона почала танцювати ближче до мене, потираючись своїми частинами тіла про мою. Типовий танець, диско, тверкінг. Вона почала чіпати мої частини тіла рукою.


Вона погодилася піти до туалету, мені не потрібно було наполягати. Я сказав їй, що першим зайду до туалету, і почекав деякий час, думаючи, що вона не прийде, що вона не хоче. І коли я відчинив двері, я практично зіткнувся з нею у дверях.


Вона стала переді мною навколішки і почала робити мені мінет. Я спустив штани та сів на унітаз. Я був притиснутий спиною до бачка. Мінет був майже всім статевим актом. Після цього вона сіла перед моїми ногами, коли почала еякулювати, і я еякулював поза його статевими органами», – сказав Алвес.