5 січня 2024 19:32

Реткліфф хоче повернути МЮ до високих стандартів – як за Фергюсона

Джим Реткліфф хоче встановити в «МЮ» стандарти, які були за Олексія Фергюсона.


Як пише Daily Mail, під час серії зустрічей із співробітниками «Манчестер Юнайтед» Джим Реткліфф та Дейв Брейлсфорд дали зрозуміти, що виступи команди останніми роками були неприйнятними. Їхня мета після приходу в клуб – повернути «Юнайтед» до високих стандартів та успіху, які були за часів сера Алекса Фергюсона.

Зазначається, що більшу частину спілкування зі співробітниками взяв він Брейлсфорд, але роль Реткліффа теж була помітною. Зокрема, Дейв неодноразово звертався до того, що він називає «проблемою виступів» – це дипломатичний опис результатів «Ман Юнайтед» цього сезону.


Ерік тен Хаг відвідав щонайменше одну з таких зустрічей, а також поспілкувався з Реткліффом особисто. Нові інвестори поки що не звернулися до гравців. Вони вважають роздягальню володіннями тренера.


Раніше стало відомо, що Реткліфф на зустрічі зі співробітниками "МЮ" заявив, що хоче, щоб клуб брав трофеї. Персонал вразив масштаб амбіцій. Також повідомлялося, що тен Хагу поки не загрожує відставка - до рішень щодо тренера Реткліфф хоче проаналізувати ситуацію в клубі.