12 листопада 2023 21:00

Хаві після 2:1 з "Алавесом": "Преса впливає на "Барсу", гравці напружені через генерований негатив. Команда переживає не найкращий момент"

Хаві висловився про вплив критики у ЗМІ на гру «Барселони».


Тренер «блауграни» прокоментував перемогу команди над «Алавесом» (2:1) у Ла Лізі.


«Ми стали грати трохи краще, але ми маємо зробити набагато більше. Щоби перемогти, нам треба було показати клас. Перемога дуже важлива. Команда переживає не найкращий момент, перерва на матчі збірних піде нам на користь.


Ми знаходимося в низькій точці, переживаємо не найкращий момент. У Ла Лізі ми мали дві жахливі ігри. Я сказав гравцям заспокоїтися, що вони добрі. Вони були напруженішими, ніж зазвичай, через напругу, що створюється ззовні. Це викликає знервованість, це ненормально. Футболісти не грають розкуто.


Преса впливає команду. Створюють нереальні сценарії, що впливає на команду. Генерується негатив, який впливає на гравців. На них впливає те, що говорять ззовні, панує перебільшена знервованість. Гравці напружені. Ми маємо захистити молодих гравців від цього.

Поліпшення є, але незначні. Цього не достатньо. Ми маємо вимагати більшого. Я переконаний, що ми піднімемося вище», – заявив Хаві.