18 лютого 2023 08:33

Захисник "Челсі" Джеймс: "З часом все зміниться"

Захисник "Челсі" Ріс Джеймс висловився про поточні результати клубу. Лондонці посідають 10-е місце у турнірній таблиці АПЛ та програли у першій зустрічі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з «Боруссією» Д (0:1).


«Згодом все зміниться. Ми досі досить нова команда, до нас прийшло багато нових гравців. Усі очікують, що щось станеться відразу тільки тому, що ми витрачаємо таку кількість грошей. У футболі так не буває, все потребує часу. Люди повинні адаптуватися та звикати до нової країни, нової культури. Згодом ми прогресуватимемо і дістанемося туди, де хочемо бути.

Багато нових гравців також молоді для майбутнього. У міру того як ми всі набираємося досвіду, думаю, найближчими роками ми боротимемося за безліч трофеїв та титулів.


Поттер – чудовий тренер, під керівництвом якого приємно працювати. Він дуже хороша людина і думаю, що це дуже допомагає як тренеру. Те, наскільки добре ви ладнаєте, відіграє велику роль в отриманні максимальної віддачі від гравців. Він відкрив свої карти відразу, коли приїхав, і це нам дуже допомогло. Навіть у тому стані, в якому ми знаходимося, прозорість завжди є. Ми завжди знаємо наші показники та кінцеві цілі», — наводить слова Джеймса офіційний сайт «Челсі».