26 жовтня 2022 21:24

Йорк: "Віддай МЮ Роналду капітанську пов'язку, драми можна було б уникнути. Кріштіану хотів залишитися, перемагати, повернути клубу авторитет"

Екс-форвард "Манчестер Юнайтед" Дуайт Йорк розповів про бесіду з Кріштіану Роналду.


«Я розмовляв із ним півроку тому, провів із ним півгодини після тренування. Я бачив хлопця, повного пристрасті та бажання залишитися в клубі. Але за літо ситуація загострилася.

Думаю, клуб припустився помилки, а тен Хаг упустив можливість перед сезоном з'ясувати, що відбувається в голові у Роналду. Я стільки дізнався від Кріштіану, що «МЮ» довелося б заплатити мені 5 млн фунтів за мовчання, якби я захотів про це розповісти.


Він справді хотів залишитися, хотів перемагати, повернути втрачений авторитет своєму клубу. Думаю, "МЮ" варто було вручити йому капітанську пов'язку.


Він мав рік за контрактом, треба було зробити його капітаном і попросити повести команду за собою, перш ніж піти з клубу. Думаю, всієї сьогоднішньої драми можна було уникнути, а Роналду з Магуайром домовився б. Тим більше, необов'язково бути кращими друзями, щоб грати разом», – сказав Йорк.