30 квітня 2022 11:18

​ Екс-футболістці зі США доведеться відкласти введення в Зал слави через лікування від алкоголізму

40-річна колишня футболістка жіночої збірної США з футболу Хоуп Соло, яка є дворазовою олімпійською чемпіонкою, буде змушена відкласти церемонію запровадження у футбольний Зал слави США через проходження лікування від алкоголізму. Про це повідомляє Goal.

Минулого місяця Соло було заарештовано за звинуваченням у водінні у нетверезому вигляді, а пізніше їй було пред'явлено звинувачення у опорі державному службовцю та жорстокому поводженню з дітьми.


«Я зв'язалася із Залом слави та з повагою попросила перенести церемонію мого вступу на 2023 рік. Я добровільно братиму участь у програмі стаціонарного лікування алкоголізму, щоб вирішити свої проблеми, пов'язані з алкоголем.

В даний час моя енергія та увага повністю спрямовані на здоров'я, лікування та турботу про мою сім'ю. Я хочу подякувати всім за підтримку і за розуміння мого рішення», - говорить публікація Соло в «Твіттері».


28 червня вона має відповісти за свої вчинки у нетверезому вигляді перед судом у Північній Кароліні. Зазначимо, що у 2014 році Соло було заарештовано у своєму будинку у Вашингтоні за двома пунктами звинувачення за нібито напад на зведену сестру та племінника. Пізніше справа була припинена частково через те, що свідки звинувачення відмовилися свідчити проти неї.