30 жовтня 2020 13:07
4

Игор Йовичевич - об условиях аренды Булецы и Дубинчака: "Зачем отдаешь, если боишься своих игроков?"

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч не дуже задоволений тим, що проти «Динамо» не зможуть зіграти орендовані гравці.


— Ви не можете розраховувати у матчі з «Динамо» на Дубінчака з Булецею. Наскільки це є великою втратою, і чи вже знаєте, ким їх замінити?


— Звичайно, в нас є певна глибина складу, і є футболісти, які зможуть їх замінити. Такими є умови угоди між клубами, і ми маємо виходити з наявної ситуації. Моя думка була завжди, а не лише зараз, такою: навіщо віддаєш, якщо боїшся своїх гравців, і як можеш перевірити їхні здібності, якщо не побачиш їхній максимум на цьому рівні? Знаю, що Супряга зробив хет-трик у схожій ситуації. Але, можливо, якби він тоді не забив, сьогодні не був би гравцем «Динамо» і не виступав би у Лізі чемпіонів. Утім, це лише моя особиста думка.


— Чи немає втрат, окрім орендованих гравців, і у якому стані перебуває Хобленко?


— Він нормально проводить останні тренування. Звичайно, що йому не вистачає ігрового ритму, адже він достатньо пропустив. Будемо обережні з ним, аби він повністю відновився – це є найважливішим.

Йовічевич має 100% рацію Рештка - відмовки. Взагалі ця справа має щей етичний аспект. Динамо, яке тривалий час було взірцем моральності, перетворюється на свою протилежність.
Ну так заплатите ка положено за аренду и выплаичвайте ЗП по контракту, тогда и условий "о неигрании" не будет.
Купи їх, або плати їм зарплату, тоді будуть грати.
Щоб ти казав, друже, якби тренував Маріуполь ))