29 жовтня 2020 21:30
1

Журналист: "Ребров, имея глубинное понимание динамовской психологии, втолковал своим игрокам, что "Динамо" может банально сбавить обороты"

Журналист Руслан Свирин на своей странице в Facebook прокомментировал ничью "Динамо" с "Ференцварошем".


"Маловідомі африканці двічі розписуються у воротах Бойка. І це не його провина. Це заслуга Сергія Реброва. Саме тренер Ференцвароша, маючи глибинне розуміння динамівської психології останніх років, втовкмачив своїм "недорогим" (за ціниками трансфермаркета) гравцям, що Динамо зможе банально скинути оберти, розслабити булки, і це буде шанс. І цей шанс настав. Нічия на користь Реброва.


Тепер точно наш уділ у цьому розіграші ЛЧ - відчайдушна боротьба за третє місце у групі. За виїздною моделлю Лобановського (нічия у гостях, перемога вдома) для Динамо ще нічого не втрачено. Але ж тепер треба якимось чином дотискати Ференцварош у грудні на Олімпійському - ще одній знаковій арені для Сергія Станіславовича (йому добре відомі секрети бесарабських воріт). Яким чином? Луческо його знає. Йдемо далі".

Подельник Кадемина слово держит :)
Нгуен привлекался к играм за молодежные сборные Норвегии, играл в местном Стрёмсгодсете, чемпион Норвегии и двухкратный чемпион Венгрии.
Боли из того же чемпионата, в Норвегии же становился лучшим бомбардиром, чемпион Венргии.
Не в именах дело, нефиг было венгров шапками закидывать после 0:2.