24 жовтня 2020 21:31

СК "Днепр-1" добыл победу над "Львовом"

Після дебютної перемоги «Дніпро-1» у чемпіонаті тренерський штаб спортклубівці дався до лише однієї зміни у складі, і те вона була вимушеною: одного з героїв матчу проти «Десни» Дугласа, що отримав у тій грі пошкодження, в стартовому складі замінив Тейлор, який вийшов на позиції правого захисника, а позицію центрального оборонця зайняв Адамюк.


Команди дуже жваво розпочали поєдинок. Перший удар у матчі завдав Логінов, який підключився на стандарт, але йому бракувало влучності. Одразу ж господарі створили небезпечний момент, проте тут відмінно діяв Сарнавський, який відбив досить складний удар Шини. Натомість Довбик трохи не встигає замкнути пас Назаренка, зачепивши при цьому Костика. За такої гри дніпрянам таки вдалося забити швидкий гол: Когут, отримавши пас від Булеци і помітивши, що воротар левів трохи вийшов вперед, дуже красивим ударом метрів з 20-ти пробив під поперечину – 1:0 на користь спортклубівців!

Доволі швидко господарям вдалося відігратися – Кравчук виграв боротьбу на другому поверсі і втілив у гол подачу зі штрафного Кошмана. Але нічийним рахунок був лише дві хвилини. Тейлор вкинув аут на Довбика, який розгорнув захисника і дуже красиво пробив у дальню дев’ятку – 2:1 спортклубівці знову виходять вперед. Після цього гра дещо заспокоїлася, перейшовши під контроль гостей. А незадовго до перерви Довбик мав два шанси оформити дубль: спочатку Костик відбив удар Артема у ближній кут, а в іншому випадку форвард дніпрян не влучив у дальній кут з вбивчої позиції.

Другий тайм активніше розпочали спортклубівці. Вже у стартові хвилини Костику двічі довелося вступати у грі, але якщо удар Дубінчака був не дуже складним, то постріл Назаренка під поперечину точно змусив похвилюватися львівську команду. Дуже небезпечним був і простріл Дубінчака вздовж воротарського майданчику, який так ніхто і не замкнув.

Поступово гості стали менше атакувати, при цьому продовжуючи контролювати події на полі, не даючи супернику якихось вільностей біля власних воріт. Тривалий час у другому таймі все, на що спроміглися леви – це неточні удари Шини і Грисьо. Тільки за 10 хвилин до фінального свистку господарі подали стандарт, після якого м’яча ніхто не доторкнувся, і Сарнавському довелося у стрибку відбивати сферу з кута.

Вирішальною стала 82 хвилина, коли Назаренко кинув у прорив по правому флангу Піхальонка, а той прострелив вздовж карного майданчику, де Чичиков красиво в падінні замкнув пас партнера – 3:1 і це вже була друга поспіль звитяга дніпрян у чемпіонаті.

ЛЬВІВ – ДНІПРО-1 – 1:3
Голи:
Кравчук (23) – Когут (14), Довбик (25), Чичиков (82).

Львів: Костик, Міхобі, Кравчук, Махмутовіч, Грисьо (Богунов, 73), Клименчук, Шина, Айнсалу (Чер`як, 64), Кошман (Казлаускас, 73), Сабіно, Нич.

Дніпро-1: Сарнавський, Адамюк, Тейлор, Логінов, Дубінчак, Ігнатенко, Піхальонок (Кравченко, 86), Назаренко, Булеца (Цуріков, 72), Когут (Батагов, 72), Довбик (Чичиков, 77).

Попередження: Назаренко (55), Кошман (58), Когут (63), Логінов (79), Чер`як (84).