21 жовтня 2020 19:14
1

Хавбек "Руха" Мартынюк: "Если бы сыграли вничью с "Динамо", настроение перед "Зарей" было бы другим"

Півзахисник "Руху" Ярослав Мартинюк поділився очікуваннями з клубною пресслужбою від майбутнього матчу 7-го туру Favbet Ліги із луганською "Зорею".


- На тренуваннях налаштовуємось на позитивний результат. Граємо на виїзді, тому очікуємо на складний поєдинок. Ми поки у цьому чемпіонаті не вигравали. Звісно, цей факт тисне психологічно. Якби зіграли внічию з "Динамо", настрій був би інакший. Перший тайм з киянами нам не вдався. Ми грали більше від оборони, не могли зачепитись попереду за м’яч. По перерві вже був більш відкритий футбол з нашого боку, тому другим таймом задоволені, хоч і пропустили. Довели, що можемо грати проти таких команд.


Будемо продовжувати в тому ж дусі. Їдемо до Запоріжжя за перемогою, бій дамо точно. "Зоря" грає у четвер в єврокубках, перельоти забирають немало сил, але суперник буде в тонусі, - сказав Мартинюк. На виїзд до Запоріжжя "жовто-чорні" вирушать у п’ятницю ввечері, а в середу команда провела чергове заняття. Після невеличкої розминки на гравців чекали ігрові вправи, спрямовані на пресинг, контроль м’яча та швидке прийняття рішень. Разом з основною командою участь у тренуванні взяли декілька гравців молодіжки.

А що, у вас був варіант на нічийний рахунок?
Не смішіть, пацани.