13 жовтня 2020 14:25

Руслан РОТАНЬ: "Тренерский штаб настраивает подопечных на серьезный матч"

Головний тренер синьо-жовтих Руслан Ротань налаштовує підопічних на дуже серйозне протистояння.


Сьогодні о 20.00 за київським часом у місті Баллімена розпочнеться матч відбірного турніру Євро-2021 (U-21) Північна Ірландія — Україна. А напередодні про підготовку синьо-жовтих до цього поєдинку розповів головний тренер команди Руслан Ротань.

— Головним завданням після складного матчу зі збірною Румунії було відновлення хлопців, — сказав Руслан Петрович офіційному сайту УАФ. — Цьому ми приділили особливу увагу. Розібрали з командою минулу гру з румунами й вивчили Північну Ірландію. Тренерський штаб налаштовує підопічних на серйозний матч. Можу сказати, що північноірландці вирізняються бійцівськими якостями, особливо вони сильні на своєму полі.

Що стосується кадрових питань, то футболісти, які прилетіли до Північної Ірландії, здорові і рвуться в бій. Збірна України постарається показати якісну гру й досягти максимального результату.

Додамо, що, аби мати шанс продовжити боротьбу за путівку до фінального турніру, молодіжна збірна України повинна здобувати максимум очок і сподіватися на втрати румунів у двох матчах — із Мальтою та Данією.