30 вересня 2020 10:06
28

Василий УТКИН: "Краснодар" прошел бы "Динамо" семь раз из восьми"

Известный российский комментатор Василий Уткин поделился мнением о победе «Динамо» над «Гентом» (3:0) в ответном матче четвертого раунда квалификации Лиги чемпионов. Специалист считает, что если украинский клуб вышел в групповой раунд ЛЧ, то и российский «Краснодар» сможет.


- Киев прошел квалификацию ЛЧ. Значит, и «Краснодар» может. Ведь в личной встрече «Краснодар» бы прошел киевское «Динамо» семь раз из восьми. Кто-то сомневается? Мне так кажется. Не спорьте. Но ПАОК - не Гент. ПАОК дико упорен и вязок, - написал Уткин в своем телеграм-канале.
Самое время взять проход ПАОКА! Потом скриншот билета с выиграшем скину этой свинье!
Як приємно дивитися на те, як за "паребриком" підгорає пукан, коли Україна здобуває перемогу у будь яких галузях!
ТО що КАЧКА балабол то не обговорюється...нехай триндить
Дивився перший матч краснодару з Паоком, чесно росіяни дуже сподобались, по стилю гри чимось подібні на ШД, легіонери толкові, але ім дуже сильно фартануло і пенальті і штанга і тп...
Думаю шанси рівні у них з Паоком.
Тебе бы закусывать надо, Дурик!!!!!!!!
Хлопці, вести розмову з лАЙНОМ, самому таким бути. Давайте бути вище за оце. Час розставить все на свої місця. P.S. Дуже шкода, що з кацапами нас УЄФА не зводить.
Скучно жирдяю, что его давно никто на йух не посылал. Я, правда, сомневаюсь. Ну вот и решил получить новую порцию. Без этого жить ему скучно.
Дешовая провокация ...
А почему ничего не сказал про биатлонистов?
Уткин жирный смешной алкаш, серьезно его слова воспринимать невозможно. Посмотрим что Краснодар сегодня покажет с ПАОКом, они известные неудачники, а ПАОК непрост. Думаю у нынешнего Динамо проблем не возникло бы ни с одной из этих команд.
Перевірив Твіттер Васі і не знайшов такого. Цей текст знайшов у нього в Телеграмі.
Не розумію чому на нього так накинулися? Людина має свою думку і її висказала і теоретично може бути правий (адже перевірити ,щоб переконатися все рівно не зможемо). +він росіянин і звісно за своїх глоритиме. Та й Динамо(за великим рахунком) поки нічого особливого не зробило. Так вихід у ЛЧ - це круто але давайте неперехвалювати команду адже рік тому ми ганебно вилітали з ЛЄ від заштатних євросередняків. Всі ми звісно хочемо бачити нашу команду на висоті але давайте також робити висновки після групового етапу. Третє місце для нинішнього ДК буде справді успіхом хоча апетит приходить під час їжі...
Сховати
- це емоції, на які опоненти Василя також мають право
- мені, звісно, важко оцінити рівень "Краснодара", бо я не слідкую ні за цією командою, не дивлюсь взагалі російський футбол, але чомусь здається, що слова Уткіна про тотальну перевагу Краснодара над нами, м"яко кажучи, притягнуті за вуха. Особливо з врахуванням того факту, що навіть російські футбольні специ не раз стверджували про те, що в Росії навіть ведучу клуби не можуть конкурувати з Шахтарем та Динамо.
- за що + Вам, то це за раціональність ідеї розуміння причин Васиних слів і його права на свою думку, але дивись пункт 1 )))
- у будь-якому разі я за цивілізовану модель спілкування, адже будь-яку незгоду можна виразити в прийнятному форматі, для цього не обово"язково використовувати лексику бидлоти