29 вересня 2020 08:33

Вадим СКИЧКО: "Гент" прижат к стене, и у них есть только один вариант..."

Матч у Бельгії подарував «Динамо» такий результат після якого обов’язково треба виходити до Ліги чемпіонів. Два м’ячі на виїзді – міцне підґрунтя для загального успіху. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко передбачає, що гра у Києві буде не менш веселою та сповненою подій, ніж у Генті.

- «Динамо» на чолі з Мірчею Луческу не знає гіркоти поразок. Цікаво, що навіть програш 0:1 виведе до групи Ліги чемпіонів український клуб. Звісно, ні про яку поразку не може йтися – кияни у прекрасній формі та мають доводити свою перевагу. До того ж «Динамо» грає вдома де навіть один гол майже зведе нанівець шанси бельгійців. Не думаю, що кияни цілковито спиратимуться на результат першого матчу, тож чекаю на активність від них.

«Гент» притиснений до стіни, у «Бізонів» є лише один варіант – бігти вперед і намагатися забити якомога більше. Мірча Луческу назвав «Гент» потужним опонентом. Дійсно, допоки шанси є, бельгійці намагатимуться ними скористатися. Нехай цей сезон для них складається не найкращим чином, але якість у цій команді присутня. Навіть без Яремчука та Безуса.

Головний тренер «Гента» Вім Де Декер назвав вихід до ЛЧ мрією, а за мрію прийнято битися до кінця. Цього сезону середній показник голів у матчах «Гента» у чемпіонаті складає 2,4 голи за гру. Зате минулого сезону «Бізони» були найвидовищнішою командою – 3,2 гола за гру чемпіонату в середньому! Тож матч у Києві теж має потішити нас результативним футболом. Сподіваюся, не усі голи у цьому протистоянні сталися у Бельгії.