27 вересня 2020 10:24

ДЮФЛУ, 4-й тур. U-15. "Шахтер" - "Динамо" 2:1

У суботу, 26 вересня, відбулися матчі 4-го туру еліт-ліги ДЮФЛУ серед команд чотирьох вікових категорій.

Зіграла цього дня і динамівська академічна група U15 (футболісти 2006 року народження) під керівництвом тренерів Олексія Дроценка та Павла Чередниченка. Наші хлопці зустрічалися з однолітками з донецького "Шахтаря" на полі суперників.


Перша 45-хвилинка матчу закінчилася не на користь динамівців: уже в перші 15 хвилин представники "гірників" забили два м'ячі. До першого гола у ворота Микитенка призвела помилка наших захисників при контролі м'яча, після якої м'яч потрапив до суперників, чим вони і скористалися. Не встигнувши перебудуватися після швидкого пропущеного гола, через кілька хвилин динамівці пропустили ще один м'яч - цього разу після стандарту, у результаті непорозуміння між захисниками та воротарем.


У перерві тренери "Динамо" U15 внесли відповідні рахунку корективи до гри та побудови команди. "Біло-сині" почали грати у два нападники, і протягом другого тайму створили кілька гольових моментів. Могли відзначитися Пономаренко, Пашко та Калин, а одне взяття воріт динамівцями арбітри не зарахували через положення поза грою.


Змінив рахунок у матчі лише один випад киян: у середині тайму Кирило Пашко за рахунок індивідуальних дій змістився в центральну зону і точно пробив із-під захисника у ближній кут.


"Вважаю, що другий тайм ми провели на хорошому рівні, - розповів після гри наставник команди Олексій Дроценко. - Якщо у "Шахтаря" був один напівмомент, то ми, крім забитого м'яча, створили 3-4 гольових моменти, у яких повинні були забивати, щоб як мінімум не програти. Перший тайм у нашому виконанні був невиразним, особливо його перша половина. Ми пропустили швидкий м'яч і, поки приходили до тями, отримали другий. Але в середині тайму прокинулися після двох пропущених голів, почалася обопільно гостра гра.


У другому таймі ми виглядали краще, володіли ініціативою та мали моменти. Провели другу 45-хвилинку на хорошому рівні, але підвела реалізація. Хоча якщо брати в цілому, то ми не повинні були програти цей матч".


ДЮФЛУ U15. Еліт-ліга. 4-й тур


26.09.2020. Щасливе, стадіон "Княжа Арена"

"Шахтар" - "Динамо" - 2:1

"Динамо": Микитенко - Кусий, Нестеренко, Захарченко, Кузьменко - Хмельовський, Іщенко, Пашко, Шевченко, Осипенко - Пономаренко.


У другому таймі на заміну виходили: Калин, Бельчиков, Подейко, Галич.