22 вересня 2020 17:12
1

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "В Бельгии "Динамо" не будет играть первым номером - это 100%"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів «Гент» – «Динамо».


«Динамо» має всі можливості в першій грі вирішити долю протистояння з «Гентом». В матчі зі «Львовом» ми побачили дві версії «Динамо». У другому таймі був оптимальний наразі склад. Мабуть, Луческу хотів дати відпочинок футболістам і заплутати «Гент».


Мірча зараз працює над тим, що змінити структуру гри, але цей процес поступовий. Загалом команда зіграна, гравці добре знають один одного, взаєморозуміння на рівні.


«Динамо» не буде грати першим номером у Бельгії, це 100%. Кияни зіграють середнім блоком, а на контратаках будуть шукати своє щастя.


«Гент» захоче перемогти вдома, щоб розраховувати на прохід у Лігу чемпіонів. Вважаю, що ця команда сильніша, ніж у «АЗ». Втім, проблем з відкрити зонами, коли бельгійці переходять в позиційний напад, достатньо. Це ключ до успіху українців.


Якщо «Гент» побіжить уперед великими силами, то може потрапити в «полон». Мені здається, що це дуже реальний сценарій. Припускаю, що «Динамо» може здобути максимальний результат на виїзді.


Отож зроблю ставки, що «Динамо» переможе і обидві команди заб’ють.

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "В Бельгии "Динамо" будет играть первым номером - это 100%"
«Динамо» не буде грати першим номером у Бельгії, це 100%.

Так будет или не будет? Хорошо так прогнозы давать.