21 вересня 2020 15:18
3

Ефим КОНОПЛЯ: "Украина U-21 могла быть первой в своей группе"

Захисник молодіжної збірної України Юхим Конопля забив переможний м'яч у ворота команди Фінляндії у відборі до Євро-2021 (U-21).


Своїми враженнями від двох останніх поєдинків молодіжної збірної України у відборі до Євро-2021 (U-21), проти команд Данії (1:1) та Фінляндії (2:0), поділився захисник синьо-жовтих Юхим Конопля.

— Юхиме, на матчі проти данців і фінів збірна України виходила як на останній бій?

— Ні. Просто в цих поєдинках команда була максимально сконцентрованою. Ми знали, що нам потрібно було робити на футбольному полі, тренери нам усе роз'яснили...

— Чому не виходило показувати такий футбол і результат на початку відбірного турніру?

— Мені важко дати відповідь на це запитання. Можливо, команді спочатку десь не вистачало зіграності, тому не вийшло реалізувати всі задумки, які хотів бачити наш тренерський штаб.

— Гол данців був забитий із порушенням правил?

— Без сумніву. На відео все чітко видно. Таким чином, збірна України втратила два очки, а можливо, і шанс продовжити боротьбу за потрапляння до фінальної частини Євро. Але назад уже нічого не повернеш, потрібно продовжувати працювати.

— Бажання взяти реванш у збірної Фінляндії було хоч відбавляй?

— Не без цього. І данців ми хотіли перемогти, оскільки програли цим суперникам на своїй землі. Але вийшло, що свою місію ми трохи недовиконали.

— Шкода, що молодіжна збірна України так пізно прокинулася?

— Звичайно, шкода. Якби ми почали відбір із тією грою, яку команда показала в Ольборзі й Гельсінкі, то посіли б перше місце у своїй групі, але маємо те, що маємо.

— Попереду ще чотири поєдинки. Які плани на них?

— Не відходити від своєї гри, відточувати майстерність і постаратися показати справжню силу молодіжної збірної України на міжнародній арені.
Могла би, якби не набирали баласт!
Конечно Украина могла быть первой в группе, но случился Ротань...
Если бы у бабушки были яйца...