17 вересня 2020 16:47
2

"Футбол 24": Виктор Скрипник мог возглавить загребское "Динамо", но помешала его клаусула

Головний тренер луганської Зорі Віктор Скрипник був близький до повернення в Європу.


Як стало відомо Футбол 24, Віктор Скрипник міг очолити Динамо Загреб після відставки Ігора Йовічевіча. Український тренер потрапив у поле зору хорватів ще тоді, коли вони готувалися до матчів із Шахтарем у Лізі чемпіонів і переглянули матч чемпіонату Шахтар – Зоря (4:3).

Після відставки Йовічевіча у шорт-лист Загреба входили словенець Матяж Кек та хорват Роберт Просінечкі, але з ними не вдалося домовитись. Від ідеї зі Скрипником також відмовилися, позаяк виявилися неготовими виплатити за нього компенсацію у 500 тисяч євро і побоювалися, що йому знадобиться час для знайомства із командою у той момент, коли належить стартувати у Лізі чемпіонів. Проте зараз Динамо може повернутися до переговорів – з Ліги чемпіонів вилетіли, а Скрипник близький до відходу із Зорі. Відповідно, виплачувати компенсацію не доведеться.

Нагадаємо, 50-річний фахівець очолив Зорю минулого літа і в перший сезон привів луганців до "бронзи" УПЛ. Нещодавно наставник "мужиків" був близький до підписання контракту з СК Дніпро-1, а на його місце мав прийти екс-тренер Маріуполя Олександр Бабич, однак в останній момент угода зірвалась.
Щось не розумію, чому йому треба йти із Зорі
Сховати
Буковина, играют плохо, бюджета нет, состав наполовину распродали. А у Загреба это все есть, мог в ЛЧ поиграть, была бы крутая заруба Скрипник-Ребров, даже не знал бы за кого болеть, Ребров свой, но Скрипник больше импонирует как человек и тренер. Надеюсь найдет себе достойное место, может даже в Динамо, рад бы был видеть.