15 вересня 2020 08:12

Игорь ЦЫГАНЫК: "Луческу должен что-то интересное придумать против АЗ"

Відомий український журналіст та коментатор, постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів «Динамо» Київ – «АЗ» Алкмар.

- Хочу сказати, що дуже складний матч чекає на «Динамо». «АЗ» – достатньо серйозна команда. Є перевага в тонусі, тому що українці догравали минулий сезон і вже стартували в цьому, а нідерландці переважно грають товариські зустрічі.

Луческу має щось цікаве придумати проти нідерландців. Мотивація буде позамежна. Припускаю, що кияни вже в матчі з «Десною» (0:0) тримали в голові поєдинок з «АЗ».

На даному етапі вихід у Лігу чемпіонів набагато принциповіший для «Динамо», ніж деякі матчі чемпіонату, тому що на внутрішній арені ще буде час надолужити згаяне.

Є проблеми в Луческу – не дуже зрозуміло, хто вийде в захисті. Швидше за все, Миколенко гратиме на позиції центрального захисника. Хто буде в парі з Віталієм і зліва? Є великі питання щодо складу.

Утім, нідерландці на своєму полі та на виїзді – це різні команди. Вдома з ними можна спокійно грати та перемагати. Маю внутрішнє відчуття, що «Динамо» матиме перевагу в протистоянні, хоча в суперника оптимальний і «збитий» склад.

Прогнозую, що «Динамо» виграє та заб’є більше 1,5 гола. Ризикну припустити, що рахунок буде – 2:1.