29 серпня 2020 13:53
6

ТаТоТаке: программу "Профутбол" закрывают, а в пуле "плюсов" остались только "Динамо", "Днепр-1" и "Заря"

За інформацією Tatotake, «плюси» продовжать транслювати матчі «Динамо», «Дніпра-1» і «Зорі». Четвертим клубом, який не потрапив до пулу «Футболів» повинен був стати «Рух». Але керівництво «плюсів» вирішило, що це не дуже цікаво каналу з комерційної точки зору. Крім того, згідно з календарем - всі чотири вище перераховані клуби в основному грають свої матчі синхронно вдома чи на виїзді, що не вигідно транслятору.


Також на каналі було прийнято рішення про закриття програми "Профутбол" в його сьогоднішньому вигляді: з двома постійними ведучими і експертами в студії. Проект досить дорогий у виробництві, і на даний момент не має змоги показувати хоча б половину матчів УПЛ.


Проте ведучий шоу Ігор Циганик, швидше за все, залишиться на каналі, а спортивна редакція створить новий формат оглядів матчів УПЛ з його участю. Це буде остаточно вирішено на початку наступного тижня - після зустрічі ведучого з керівництвом каналу.

Давно пора
не той тепер Миргород.......(((((( ....но деньги вперед......увы. Наверное бабло уйдет на проект "Про владу" ))))) (политическую порнушку)
Пішла з + тільки Десна.
Кто такие каналы «плюси»? кацапские нтв+?
Сховати
FCDK, 1+1
Сховати
Fanat, спс)