16 серпня 2020 16:03
1

"Металлист 1925" официально покинул капитан команды

Після заключного матчу сезону співпрацю з ФК "Металіст 1925" припинив його багаторічний капітан та найкращий бомбардир в історії Сергій Давидов.


Розпочинав він у нікому невідомій аматорській команді, яка за рік перетворилася у професійний клуб. Забив Давидов переможний гол у першому в історії матчі Чемпіонату ААФУ проти "Інгульця-3", згодом вправно робив це у Другій та Першій лігах, а також Кубку України. Саме сезон 2017/2018 рр. став найуспішнішим для Давидова, адже у 33-х матчах він відзначився 24-ма м'ячами.


За чотири роки Сергій Давидов у футболці "жовто-синіх" провів 102 матчі, а це - 7 405 ігрових хвилин. Протягом цього часу Сергій відзначився 38-ма голами та сімома гольовими передачами.


"Згадувати, дійсно, є що. Дуже радий, що став частиною історії "Металіста 1925". Вважаю, що ми пройшли досить успішний шлях, з кожним днем прогресували. Хочу подякувати всім, хто чотири роки був поруч. Звичайно, керівникам клубу, своїм партнерам по команді, всім тренерам, з ким працював, ну і, звичайно, вболівальникам. Вони у нас найкращі. Клубу бажаю розвитку та вирішення завдання виходу до Прем'єр-Ліги", - сказав Сергій Давидов.

І куди він в УПЛ в умовний Минай чи в другу лігу в Метал?