5 серпня 2020 21:17
1

"Динамо" готовится к первому спаррингу: отработка тактических и игровых элементов

Динамівці провели інтенсивне вечірнє тренування після відновлювального ранку.


У першій половині дня гравці провели відновлювальні процедури, щоб у повній готовності підійти до ігрового вечірнього тренування.

Більш як півтори години тривало заняття, у ході якого команда відпрацьовувала тактичні та ігрові елементи, яких вимагає від гравців головний тренер Мірча Луческу.

Румунський наставник і його асистенти планомірно впроваджують у роботу команди своє бачення футболу, і різноманітні ігрові вправи спрямовані саме на це.

Після розминки та швидкісно-силової роботи команда провела серію ігрових вправ, спрямованих на зміну вектора атаки, виходу з оборони, контроль м'яча і т.д.

Відзначимо, що до певного моменту в загальній групі займався центральний захисник Денис Попов, у якого як і раніше є обмеження на роботу з м'ячем. Він повернеться в стрій після повного відновлення.

Завтра у команди запланована теоретична та практична підготовка, а післязавтра - перший повноцінний контрольний поєдинок. Суперником буде клуб другої ліги "Верес" (Рівне).




Ваяют что-то из того материала, что имеется. Посмотрим получится ли у Луческу показать насколько у него выше тренерский класс, чем
у Михайличенко и Хацкевича ( игроки-то всё те же; и пока никаких предпосылок - кроме слухов - для того, что будет какое-то точечное усиление просто нет).