3 серпня 2020 20:45

Экс-динамовец Коркишко, Папа Гуйе и еще четыре футболиста покидают "Днепр-1"

Після тижневої відпустки футболісти «Дніпра-1» зібралися на тренувальній базі, аби розпочати підготовку до нового сезону. За планом, чемпіонат 2020/2021 розпочнеться 22 серпня, тож на налагодження усіх командних механізмів є три тижні.


Сприятимуть цьому контрольні матчі. Попередньо спаринги призначені на 11 та 15 серпня. Назви клубів-суперників ми повідомимо додатково.

До взаємодій з новими партнерами мають інтегруватися новачки спортклубівців: захисник Владислав Дубінчак та форвард Артем Довбик; згадати зв’язки має й оборонець Олександр Сафронов, що повернувся з оренди в естонській «Левадії».

— З гарним настроєм починаємо роботу, — сказав головний тренер команди Дмитро Михайленко. — Можливо, попередній сезон ми закінчили не так, як бажали того, але це життя. Треба рухатися вперед. З великими сподіваннями дивимося у майбутнє. Усі хлопці приїхали в доброму гуморі, підтягнуті, засмаглі, тож, бадьоро входимо у сезон.

Як ми вже повідомляли, завершилася співпраця клубу з Олексієм Чичиковим та Папою Гуйє. Також іншим буде продовження кар’єри у Андрія Кліщука, Олександра Сніжка, Дмитра Коркішка, Володимира Польового. СК «Дніпро-1» дякує їм за яскраві матчі та бажає успіхів у майбутньому!