31 липня 2020 20:50
15

Букмекер принимает ставку на трансфер Тайсона в "Динамо"

Лідер донецького «Шахтаря» Тайсон цьогоріч може стати футболістом київського «Динамо»? Принаймні на такий перебіг подій приймає ставки букмекерська компанія Favbet.


32-річний гравець протягом останнього року не приховував, що воліє покинути «Шахтар». А у ЗМІ ширилися чутки, мовляв, Тайсон образився на керівництво «Гірників», яке свого часу відмовилося продавати його у більш титулований клуб з Європи.

Нещодавно півзахисник у спілкуванні з хавбеком «Інтернасьйонала» Андресом Д’Алессандро заявив, що мріє знову зіграти з ним пліч-о-пліч у Бразилії:

«Хочу повернутися до Бразилії, оскільки ще є декілька цілей, які хотілося б виконати. Моя мрія – повернутися та зіграти з тобою. Скоро ми її здійснимо», – сказав тоді Тайсон.

Контракт бразильця з донеччанами діє до літа наступного року, тому не виключено, що під час найближчого трансферного вікна боси «Шахтаря» будуть розглядати пропозиції по Тайсону, щоб він не пішов за рік безкоштовно.

Фахівці компанії Favbet запропонували лінію, згідно з якою Тайсон вирішить возз’єднатися з Мірчею Луческу у «Динамо». Шанси на перебіг подій, за яким він стане гравцем київського клубу цього року, оцінили у 3% ймовірності (коефіцієнт 33.0).

Цього сезону Тайсон відіграв за «Шахтар» 35 матчів у всіх турнірах (10 голів та 9 гольових передач). За розрахунками порталу Transfermarkt, його вартість становить 9,5 млн євро.
Скоро будут принимать ставки на рахыцького
Превратим ДК в дом престарелых!
Сховати
Игорь, оці престарілі поки що роблять нас, "як молодих" Просто факт.
Сховати
Буковина, посмотри на турков, там тоже куча звездных пенсов доигрывает, и много эти престарелые звезды навыигрывали? Куда проще заменить Кенджору на нормального защитника, который не будет стоять и ждать когда ему в очко присунут
Раз принимают - то его не будет в ДК. Да он нам и Луческу не нужен.
Ну это уже перебор) - Декстер такого может уже и не пережить, вместе с своими совами
Уберите эту рожу.........тьхубля
После этого трансфера болелы Динамо:
- а вы не видите что это профессионал? Вы хотите, что б Беседины играли?!
Сховати
Ivan Zaitsev, хай грає Бєсєдін, полюбе, в ж...пі, але гордо. А винні будуть Ахметов, судді і Суркіс.
Интересно, а какой коэф был на приход будулая)) Думаю даже 3% не давали, а кто-то мог хорошо заработать, если бы поверил))
Сховати
Дід Панас, за день до появления информации даже в списке претендентов не был. Зато были Сабо и Блохин
Тайсону это не нужно, он на карнавал хочет, Динамо тем более, да и шахта его отпускать не собирается. Так что можно смело ставить против.
Сховати
Против нету
Нащупывание предела лояльности болельщиков?
Сховати
dmitrydvk, смысл?