30 липня 2020 17:28

Денис Мирошниченко подписал новый контракт с "Александрией"

29 липня 2020 року захисник ФК «Олександрія» Денис Мірошніченко підписав новий дворічний контракт з клубом. Відразу після підписання, Денис поділився своїми враженнями з клубною прес-службою. Зокрема він сказав:


«Я щасливий від того, що можу продовжити свою кар'єру в ФК „Олександрія“. Дякую президенту клубу, головному тренеру за довіру. Переконаний, що ці два роки будуть для мене особисто, і для команди в цілому дуже цікавими та кропіткими, адже попереду дуже багато серйозної роботи. Хочеться подякувати моїм партнерам по команді за доброзичливі стосунки в колективі та дружнє відношення до мене. Також дякую вболівальникам, які підтримують команду і в часи успіху, і в часи невдач. Прикро, що ми завершили сезон на мінорній ноті. Адже попередній рік був для нас досить вдалим. Ми були бронзовими призерами, грали в груповому турнірі Ліги Європи. Але це футбол. Сподіваюсь, що в наступному чемпіонаті, який вже не за горами, наші виступи будуть значно кращими».


Прокоментував підписання контракту і головний тренер Володимир Шаран:


«Безумовно, я дуже тішуся від того, що Денис Мірошніченко залишається в команді. Впевнений, що ми не даремно запросили цього футболіста до нашої команди, який провів за нас 33 матчі, в яких забив один м'яч. Денис зарекомендував себе як хороша, порядна людина. Він досить впевненно влився в колектив і професійно відноситься до своєї справи. У нього великий потенціал, і я переконаний, що його майстерність від матчу до матчу буде зростати».