29 липня 2020 12:07
12

Сегодня состоится встреча между Мирчей Луческу и Олегом Гусевым

Как стало известно "Динамомании", сегодня новый наставник "Динамо" Мирча Луческу проведет собеседование с ассистентом главного тренера команды U-21 Олегом Гусевым.


Напомним, ранее сообщалось, что Гусев может войти в тренерский штаб румынского специалиста. Также, по информации СМИ, ассистентами Луческу могут стать Огнен Вукоевич, Эмиль Карас, Диего Лонго и Михаил Михайлов.


Олег Гусев - легенда "Динамо", игравший за команду на протяжении 15 лет. После завершения карьеры Гусев стал тренером молодежной команды киевлян.

Пропагандисты знают толк в своей работе. Обложить крота значимыми динамовцами, чтобы сгладить репутационные потери Суркиса. Конечно, после стольких предательств уже нет уверенности ни в ком. У многих футболистов голова, чтобы в нее есть, потому вопрос только в цене.
Цікаво - хто то мінусує?
Сховати
Miroslav, Зелені)))
Ну, я, звичайно, крабів, раків і лобстерів люблю
А шо таке. Зелених вибрали. Так чому і Луческу не можна

Спочатку я з обурення реагував на призначення (як і всі попередні після ЛВВ) Луческо тренером ДК. Але скажена лють із піною у пастці прорашистськіх уб*людків допомогла мені змінити погляди, озираючись на історичні приклади. Зокрема, дуже повчально: Петро (Симон, простий рибалка) тричі зрікся Ісуса і був тричі прощений Ним ще за його земне життя. А Савл (заможний римлянин, фарисей, еліта) жорстоко переслідував християн, та став Павлом вже після Воскресіння Ісуса. Обидва (дуже різні) в силу обставин стали первоверховними апостолами, які рознесли християнство по світу до самої мученицької смерті, усвідомлено вибраної ними. Так може й дійсно, не гроші, а самолюбство керує Луческом, бажання «віддячити» (в доброму розумінні для ДК) й відплатить кротошмарам по їх скотинським заслугам! Я як вболівальник ДК із більше, ніж півсторічним стажем, бажаю Мірчі (який точне не фізрук) успіхів у відродженні ДК, яке за два десятки років занепало. Гірше ж, ніж є – точно не буде! А потім, можливо, естафету підхопить здібний Разван? А верескливих критиканів закликаю не заважати відновленню ДК. Бо ті хто заважає – точно не друзі, а вороги, що затесалися під виглядом благодійників. Як відомо, «кожен вважає себе стратегом, бачачи бій зі сторони», а від ненависті до любові – один-два кроки, як от приклади: Оттмар Хитцфельдт, Жозе Моуринью, Юпп Хайнкес, Радомир Антич та інші…
они вчера на стадионе уже виделись
ОЛег, шли цигана, честь дорожче грошей !
Сховати
Skif1927, у Луческу можно многому научиться. Это не у сердец в помощниках сидеть. И я не про нытье и гниль, все таки он выиграл кубок УЕФА, суперкубок Европы, работал с Интером, Бешикташем и Гатасараем. Не часто в Киеве появляется тренер с таким резюме
Сховати
Иной, и 75 лет старику
Сховати
Ivan Zaitsev, ну ходит старик быстро судя по видео, а бегать ему и не надо, для этого есть помощники!
Skif1927, да хватит ныть по поводу Луческу, пусть делает своё дело