24 липня 2020 19:39
15

Николай Несенюк о назначении Луческу главным тренером "Динамо": "Лучше поздно, чем никогда?"

Глава департамента "Динамо" по работе со СМИ Николай Несенюк в своем Facebook высказался о назначении Мирчи Луческу главным тренером киевлян.


"Краще пізно ніж ніколи?


28 листопада 2002 року київське «Динамо» грало у Стамбулі проти місцевого «Бешикташа» в рамках Кубку УЄФА. Наші повели 1:0, але суперник відповів трьома м’ячами – 1:3! Після чого у другій грі в Києві турки спокійно відстояли на 0:0 і пройшли далі.


«Динамо» у тій грі очолював Олексій Михайличенко. А на чолі «Бешикташу» був… Мірча Луческу, у біографії якого ще не було тоді жодного «Шахтаря». Ми тоді не звернули уваги на тренера, який тактично переграв «Динамо» за всіма статтями, маючи набагато слабший склад гравців. Зате на нього звернув увагу Ринат Ахметов, і за півтора роки здібний румун очолив тоді ще донецький «Шахтар»…


Далі ви все знаєте. Вчора Ігор Суркіс вирішив виправити свою помилку сімнадцятирічної давнини і таки запросив Луческу до «Динамо» замість Михайличенка. З одного боку вже ніби пізно, а з іншого - може краще пізно ніж ніколи…"

Говорящая голова.
Та Суркіс ще з дитинства за Луческу вболіває!
Але цікаве інше, Шуфрич має обов'язково висловити за це респект. Про те, як Суркіс виконує свої домовленності й обіцянки:
"На той момент я розумів, що в цьому сезоні буде перебудова, і Михайличенко буде боротися за перше місце. Але розумів, що може не вийти. Розумів, що він буде перебудовувати тренувальний процес. А умови прості: МІСЦЕ НЕ НИЖЧЕ ДРУГОГО і КВАЛІФІКАЦІЯ В ЛІЗІ ЧЕМПІОНІВ.
Не хотів би зараз обговорювати контракт Михайличенка. У нас довірливі відносини. Він розуміє, що невиконання певних завдань може спричинити за собою відставку. Все це прописано в контракті", – розповів Суркіс.
Опять эта придворная свита.
Вот оно переобувания на лету))))
Коля, земляче, ти черговий раз несеш нісенітницю. Ніякої помилки у Суркісів немає. Це хвороба на ймення - некомпетентність.
Не удивляюсь, всегда говорил, что Несенюк - это позор, хотя почему-то со мной спорили и доказывали обратное
Сховати
TED, разве кто-то с этим спорил? Это давно было очевидно. Человек говорит только то, что ему скажет босс, и не более того.
TED, он глава департамента клуба. Это его работа защищать клуб от нападок и рассказывать почему то или иное решение правильное. Странно було бы от него услышать критику.
Суркис пригласил Луческу нарочно, чтоб мы не критиковали его за Динамовские сердца. После такого иностранного тренера, нам Динамовские сердца, медом покажутся и мы больше никогда Суркиса критиковать не будем...
Лучше, что вы хоть и поздно, но показали свою тухлую душенку. Интересно, а динамовцы остались в этом клубе или одни проститутки?
"28 листопада 2002 року" - 18 !!!! Восемнадцать !!! мать его,лет назад.
Футбол поменялся с тех пор ! Для развития нужен современный тренер,а дедушка на пенсии,тем более с таким бекграундом.
Заглотнул по самые гланды