15 липня 2020 13:15
3

Официально: представлена новая форма сборной Украины

Компанія Joma, яка є технічним спонсором національної збірної України, презентувала новий комплект форми, в якому наша команда буде виступати починаючи з матчів Ліги націй у поточному році.


Особливості дизайну


Для домашнього комплекту в якості основного використовується жовтий колір, деталі виділено синім. Цей дизайн включає останні інновації: новий дизайн із сублімаційним друком у передній частині футболки, що має темний відтінок, навіяний традиціями української вишивки. Основним кольором виїзного комплекту форми, навпаки, буде синій із жовтими деталями.


Міцні шви, сітчаста тканина з боків із використанням інноваційної технології DRY MX для контролю вологості тіла — ці деталі лише підкреслюють особливе ставлення виробника до якості нового екіпірування, в якому гратиме збірна України.


Технічні особливості


Одяг Joma відомий своєю якістю та технічними характеристиками. Стандарти якості бренду було застосовано до всіх елементів одягу національної збірної України — як в ігрових комплектах, так і в точних копіях, представлених для вільного продажу.


Ігрові футболки виготовлені з поліестеру, мають гарну якість та еластичність. Окрім цього, вони мають відмінну зносостійкість. Тканина, з якої виготовлено форму, має технологію захисту від поту DRY MX й забезпечує гравцям відчуття сухості та комфорту, а також запобігає переохолодженню після тренувань.


Як придбати футболку


Футболки вже є в наявності на сайті Joma.ua та Joma.com.ua. Вартість однієї футболки складає 1450 грн.


Скоро стане доступною репліка футболки.


Могли уже шорты другого цвета сделать или гетры, ато безвкусица полная
Ну, такое, если честно...
А когда у нас форма будет уже сине-желтой, а не голубой, желтой, фиолетовой?