12 липня 2020 10:41
1

"Карпаты" в большой беде, долги поставили под угрозу существование команды". Открытое письмо львовского клуба

Відкритий лист ФК «Карпати» компанії KRISAL HOLDINGS LTD

«ФК «Карпати» (Львів) звертається до вас, як співвласників та акціонерів клубу, з наступними пропозиціями.


На даний момент недоцільно дивитися в минуле і рахувати інвестовані кошти обома компаніями-власниками клубу. ФК «Карпати» у великій біді: борги, накопичені впродовж останніх років, поставили під загрозу існування клубу. Однак відновлення комунікації між компаніями MENDIL LIMITED та KRISAL HOLDINGS LTD – єдина і остання реальна можливість зберегти легендарний клуб для українського футболу, розвивати його та вивести на самоокупність.


ЩО МИ ПРОПОНУЄМО:


• Компанія MENDIL LIMITED готова взяти на себе зобов’язання протягом певного часу погасити усі накопичені борги ФК «Карпати», щоб успішно пройти атестацію на участь команди у наступному сезоні у Першій лізі.


• У стислі терміни провести Загальні збори учасників ФК «Карпати» за участю представників компаній-акціонерів та активних вболівальників команди, з метою обговорення майбутнього клубу та формату його подальшого розвитку.


• Якщо компанія KRISAL HOLDINGS LTD не хоче брати участь в подальшому функціонуванні ФК «Карпати», вона може запропонувати умови передачі або продажу своєї частки.


Ми віримо, що завдяки спільним зусиллям та співучасті ситуацію все ще можна виправити, і очікуємо на Вашу відповідь. М’яч на Вашій стороні», - йдеться у листі.

Беня грохнул очередной клуб. "Карпаты" является, как и "Динамо" национальной гордостью, прежде всего за отношение болельщиков к своей нации. Кого теперь удивляет постепенное "чмырение" Динамо"? И опять пейсатый, но Суркис. Игрушка прекратила давать доход и удовольствие, можно и бросить, хоть и не сразу. Все будет видно по окончании сезона-какие будут приняты меры...