12 липня 2020 10:33

Игорь КОГУТ: "Днепр-1" делает все для выхода в еврокубки"

Півзахисник СК «Дніпро-1» Ігор Когут відповів на запитання клубної пресслужби після переможного матчу проти «Львова» (3:2):


— Ігоре, традиційно важка перемога над «Львовом». Якою вона відчувалася на футбольному полі?


— Вважаю, що для глядачів такий футбол є цікавим, а от для тренерів та футболістів – не дуже. Не можна давати супернику фору у два м’ячі, але тут все ж таки вплинув той фактор, що ми досить важко добиралися до місця гри, тому зуміли розбігатися тільки в кінці першого тайму, коли забили дуже важливий гол, і у підсумку довели справу до переможного результату.


— Які ключові фактори цієї перемоги? Наскільки перемозі посприяло вилучення у суперника?


— Вилучення зіграло свою роль, але ми і у рівних складах постійно нагнітали ситуацію біля воріт суперників, у нас були моменти – ми хотіли забивати і прагнули до перемоги. Вилучення просто допомогло нам швидше реалізувати нашу перевагу.


— Багато кажуть, що Сарнавський у майбутньому перейде у «Дніпро-1», але він сьогодні знову дуже сильно заважав спортклубівцям виграти. Як ставишся до цієї ситуації?


— Що тут скажеш? Молодець! Хочу привітати його з хорошою грою. Так складається, що саме проти нас він проводить дуже хороші матчі і допомагає своїй команді. Сподіваюся, що якщо він до нас перейде, то буде допомагати і нашому клубу.


— Чи готова команда до Ліги Європи?


— Час покаже. Ми дуже цього бажаємо і робимо усе для виходу у єврокубки, але сезон покаже, чи ми потрапимо у Лігу Європи і наскільки ми до неї готові.