4 липня 2020 23:42

Егор КАРТУШОВ: "Гол "Динамо" не был важным, но нужным, чтобы заново войти в игру"

Битва з «Динамо» вийшла не тільки радісною, але й складною для «Десни». Про перемогу над киянами, гру з «Колосом» та джерело натхнення ми поговорили з півзахисником «Десни» Єгором Картушовим.


– Ви зрівняли рахунок у першому таймі гри з «Динамо». Наскільки важливим для Вас став цей матч?

– Для всієї команди це був важливий матч. Ми пропустили швидкий гол, й також доволі швидко вийшло зрівняти. Так що цей м’яч був, не скажу що важливий, але потрібний для команди, щоб заново увійти у гру та боротися з киянами.


– Закінчували зустріч з «Динамо» Ви на позиції центрфорварда. Наскільки були готові до цього? Та чи є позиція на полі, на якій не зможе зіграти Єгор Картушов?

– Центральним нападником Олександр Дмитрович вже ставив мене наприкінці матчів. Напевно це для того, щоб я зміг спробувати убігти від захисників. Я не був до цього готовим, але якщо так вирішив тренер, то, так – можу зіграти нападника на останніх хвилинах гри. Проте починати гру центральним нападником… Ні, це не моя позиція. Для мене не проблема зіграти лівого захисника, праворуч чи ліворуч у півзахисті, а ось у центрі поля, напевно, я б втратився…


– Цього сезону у матчах проти «Динамо» чернігівці завоювали 7 очок з 12 можливих, а у іграх з «Колосом» поки що 4 з 9. Проти ковалівців складніше грати?

– Я б не сказав, що й з «Динамо» було легко – просто вийшло відібрати у них очки. З «Колосом», пам’ятаю це ще з Першої ліги, завжди було складно грати – бойова, непоступлива команда – завжди в нас виходили напружені матчі.


– Нещодавно у Вас народився син. Чи додало це Вам спортивного натхнення?

– Це мені додало, у першу чергу, щастя та радощів. Звісно, й у спорті буду намагатися радувати своїх синів, свою родину…


– Чи зможе «Десна» увійти у трійку за підсумками вже цього туру?

– Я не хочу цього прогнозувати. На кожну гру ми виходимо з завданням перемогти. Будемо у трійці – буде добре. Будемо робити все для цього.