3 липня 2020 22:42

Александр ЗОЛОТОГОРСКИЙ: "Мотивационный фактор полностью на стороне киевлян"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», коментатор на телеканалі «2+2» і головний редактор FootballHub Олександр Золотогорський склав прогноз на матч 29 туру чемпіонату України «Динамо» – «Шахтар».


- «Шахтар» уже чемпіон України. Здається, що йому вже нічого не потрібно. Водночас «Динамо» в запеклій боротьбі за срібні медалі проти «Зорі» та «Десни». Мотиваційний фактор повністю на боці киян.

З іншого боку, коли «Гірники» грали не на повну потужність проти одвічного суперника? Уявити собі таке складно. Зрозуміло, що буде ротація, але гравці хотітимуть здобути позитивний результат. Можливо, мотивація – не найголовніший фактор у цьому поєдинку.

У «Динамо» є проблеми зі складом, особливо із захисною лінією. Не зіграє Шабанов через перебір жовтих карток. У Попова та Миколенка ушкодження. Добре, якби повернувся Бурда. Ми бачили, як грав Кадірі в останніх поєдинках, тож можна прогнозувати певні проблеми в обороні динамівці. Відповідно, можна прогнозувати велику кількість голів.

Думаю, що гра може бути достатньо відкритою. Закриватися не буде жодна з команд. «Динамо» треба забивати та обов’язково перемагати в цьому поєдинку. Буде битва та багато видовищних моментів.

Не хочу говорити, хто переможе в цьому протистоянні чи хто більший фаворит. Говоритиму про кількість голів. Мій прогноз – тотал матчу більше 2,5 голів.