30 червня 2020 18:50

"Анкарагюджю" заплатил посреднику при подписании Жерсона Родригеса 10 тысяч евро

Як зазначається у звіті Комітету з питань статусу та трансферу футболістів Української асоціації футболу від 30 червня 2020 року, згідно вимог пункту 3 статті 6 Регламенту ФІФА щодо діяльності посередників УАФ повинна кожного року надавати інформацію щодо імен (назв) Посередників, яких було залучено для укладення Угод, із зазначенням конкретних Угод, до яких вони були залучені.


Окрім цього, УАФ публікує загальну суму всіх винагород або платежів, фактично сплачених Посередникам усіма футболістами, що зареєстровані в УАФ, а також кожним окремим клубом. Суми, які будуть публікуватись: зведена сума для усіх футболістів разом та загальна сума для кожного клубу окремо.


Згідно статті 4 Регламенту УАФ щодо діяльності посередників, кожна Угода (укладення чи переукладення трудового контракту або трансферного контракту) із залученням Посередника повинна бути зареєстрована в УАФ.


У відповідності до наданої інформації посередниками, клубами та футболістами за період із 1 квітня 2019 року по 31 березня 2020 року послугами посередників, під час укладання трудових контрактів користувались тільки нижченаведені футболісти:



У відповідності до наданої інформації посередниками, клубами та футболістами, за період із 1 квітня 2019 року по 31 березня 2020 року послугами посередників, під час укладання трудових контрактів користувались тільки нижченаведені клуби: