29 червня 2020 10:28
5

Источник: "Карпаты" на этой неделе снимутся с чемпионата

Ведучий "ТаТоТаке" Сергій Болотніков в ефірі нового випуску розповів про ситуацію в "Карпатах".


"За моєю інформацією, "Карпати" цього тижня знімуться з чемпіонату. На 90% імовірність, що такий сценарій буде. Ще залишається якийсь шанс, але я його не бачу.


Чому це станеться. У клубу 5 млн доларів боргів. Йому не дають ліцензію на наступний сезон. Дедлайн ліцензування - завтра, вівторок. Де дістати 5 млн - невідомо.


Усі ці три тижні Смалійчук перебуває в Україні і намагається зустрітися з Коломойським, щоби обговорити майбутню стратегію клубу. Він хотів, я так розумію, щоби Коломойський погасив 50% цих боргів. Ще 50 він би взяв на себе і продовжив би фінансувати на 50% клуб. Або ж, якщо Коломойський відмовляється, кажуть, Смалійчук був готовий викупити у нього в розстрочку частину, яка коштує 25 млн доларів. Принаймні, він хотів говорити про це з Коломойським. Коломойський весь цей час "морозиться". Смалійчук з ним так і не зустрівся за ці три тижні.


Тому Смалійчук вимушений йти на такий крок. Кажуть, що "Карпати" будуть заново створюватися, буде новий клуб, який, можливо, почне не з аматорів, а з другої чи першої ліги", - сказав Болотніков.

На кого повесят долги? На испанского заробитчанина?
Не связывайтесь с пейсатыми "обрезками" ! На всю жизнь это запомните. Беня кончит все, что любят украинцы! Задача у него такая...
ТоТаКе это такой себе инсайдер, типа Циганыка. Но к сожалению всё, что связано с Коломойским обречено на банкротство. Арсенал-Днепр-Нефтяник-Кривбасс, очень жаль если такая судьба ждёт легендарные Карпаты. Даже если потом Карпаты возродятся, это к сожалению уже будет клуб без славной истории как Днепра-1 и Металлист 1925. Вроде и клубы, но по факты пустышки без роду и племени.
Клініка.УПЛ це шось.
Сховати
Тарас, до чого тут УПЛ, якщо банально немає грошей?!