26 червня 2020 10:13

Тренер "Волыни": "Отсутствие Тлумака повлияло на игроков"

Помічний Андрія Тлумака Павло Котовенко - про поразку від "Чорноморця" (2:5):


- Програли, напевне, по ділу, тому що зробили багато помилок, які призвели до голів у наші ворота. Коментувати такий матч дуже важко – знову ж таки, ніби перший тайм був непоганий, рівний, мали моменти, могли подвоювати рахунок. Утім, пропустили в роздягальню, і ще й коли вийшли – вилучення і одинадцятиметровий, отримали гол в свої ворота. Все перевернулося кардинально, але хочу віддати належне нашим футболістам, які не зупинялися, хотіли скоротити, після рахунку 3:1 зробили це, до кінця грали, але, знову ж таки, багато помилок допустили і це спрацювало проти нас.


Завжди, коли є тиск, відповідальність за результат, відсутність ігрової практики – можливо, саме в цей день все зіграло проти нас. Треба віддати належне команді суперника – у них швидкісна атакувальна лінія, вони скористалися своїми моментами, нашими огріхами, втратами м’яча, швидко розвивали свої атаки.


Відсутність головного тренера завжди впливає на гравців. Це аксіома, і в нас це не виняток. На футболістів також вплинула така ситуація, з Андрієм Богдановичем все інакше. Але маємо те, що маємо, і готуємося далі.