23 червня 2020 11:41

"Волынь" усилилась бывшим игроком "Динамо"

«Волинь» готується до відновлення чемпіонату України в Першій лізі, а разом з тим – продовжує кадрове підсилення команди. Так, новими гравцями «Хрестоносців» стало троє футболістів – Сергій Літовченко, Денис Норенков та Валерій Сад.

Сергій Літовченко – голкіпер, який уже виступав за нашу команду в період з 2011 по 2014 роки з невеликим заїздом у «Нафтовик». Досвідчений 32-річний голкіпер після «Волині» пограв за харківський «Геліос», донецький «Олімпік», одеський «Чорноморець», азербайджанський «Кяпаз», а також грузинські «Зугдіді» та «Динамо» з Тбілісі (якраз столичний грузинський клуб і був останнім на даний момент у кар’єрі Сергія).

Денис Норенков – вихованець одеського «Чорноморця» з відчутним періодом виступів у юнацькій та молодіжній системі київського «Динамо». 23-річний півзахисник також пограв за харківський «Геліос» та одеську «Жемчужину», а півтора останні сезони грав за рідний «Чорноморець».


Валерій Сад – 21-річний півзахисник, вихованець стрийської «Скали». Професійну кар’єру розпочав у Словаччині, після чого пограв за «Скалу» та рівненський «Верес», де провів першу частину нинішнього сезону.