18 червня 2020 15:22

Эрик БРАУН: "В Дании следят за выступлениями Дуэлунна в "Динамо"

Ерік Браун – екс-нападник Мітьюлланда і найкращий товариш данського легіонера київського Динамо Микеля Дуелунна розповiв про динамiвця.


Про iнтерес Динамо до Вербича та Дуелунна

– Вони себе дуже добре проявили на рівні національного чемпіонату Данії. Вербіч був одним із провідних гравців Копенгагена, а Дуелунд – одним із найбільших футбольних талантів країни. Вони у місцевому футболі взяли майже все. Тому потрібно було робити наступний крок у кар’єрі. Враховуючи успішну гру Вербіча в Україні, Динамо стежить за футболом у Данії. Тому до команди перейшов і Дуелунд


Про знайомство з Дуелуенном


– Ми з ним займалися разом у школі Мітьюлланда. Пройшли всі сходинки юнацьких та молодіжних команд. Стали друзями по життю.


Про пессу Дуэлунна в Данi


– Він завжди був великим талантом. Свій потенціал ще не розкрив повністю, але робить для цього все можливе. Такого професіонала знайти важко. Міккел працює над собою, щоб показувати свої найкращі якості.


На батьківщині про нього завжди були позитивні відгуки. Він хороший хлопець і талановитий футболіст. Перехід у такий великий клуб, як Динамо, не зміг бути непоміченим. У Данії дуже зраділи, що наш футболіст потрапив у таку імениту команду. Зараз слідкують за його виступами в Україні.


Про вибiр Дуэлунна Динамо


– Йому дуже подобається в Україні та Динамо. Ніякого жалю немає. Клуб створив усі умови для того, щоб Міккел розвивався. Залишилося тільки працювати над собою та показувати свої найкращі якості.


Про позицiю Дуелунна


– Дуелунд доволі різноплановий гравець. Він може зіграти і на фланзі, і на вістрі атаки, або відтягнутого форварда. Я думаю, що найближчою для нього є позиція 10 номера, або так званого атакувального півзахисника. Але на інших позиціях він також може приносити користь команді.


Про травми Мiккля


– Це дуже важко, особливо на початку. Але він знайшов у собі ресурси не тільки повернутися у футбол, але й стати сильнішим. Міккел дуже любить Динамо та хоче віддячити клубу і вболівальникам за довіру.


Сергiй Тищенко