15 червня 2020 23:22

Переболевшего коронавирусом защитника "Динамо" обвинили в том, что он гулял по Львову без маски. Футболист ответил

Сегодня в СМИ появилась информация, что защитник "Динамо" Владислав Дубинчак, выступающий на правах аренды за "Карпаты", разгуливал по центру Львова без маски в компании девушки. Все бы ничего, но ранее у футболиста был диагностирован коронавирус.



Это и вызвало волну вопросов, на которые решил ответить сам Дубинчак посредством своей страницы в Инстаграме.


- Мушу відреагувати на безліч повідомлень. Фото правдиве.


Я був першим гравцем Карпат, який отримав позитивний результат. Я відбув двотижневий карантин вдома, в повній ізолюції. Тільки раз їздив в клініку, щоб зробити новий тест, який показав "мінус". Другий мінус (повторний ПЛР) я отримав вже разом з усією командою. Я повністю здоровий! Вірус переніс безсимптомно.

Щодо маски - я визнаю свою винну. Але в 99% випадків я її не знімаю. На фото позаду ви можете побачити невелику кав’ярню, де ми з дівчиною брали каву і відійшовши менше 100 метрів, не встигли ще одягнути маски назад.

Тому не варто звинувачувати мене в відсутності свідомості. Я чесно виконав всі необхідні процедури і готовий до тренувань.


Посмотреть эту публикацию в Instagram
Мушу відреагувати на безліч повідомлень. Фото правдиве. Я був першим гравцем Карпат, який отримав позитивний результат. Я відбув двотижневий карантин вдома, в повній ізолюції. Тільки раз їздив в клініку , щоб зробити новий тест, який показав "мінус". Другий мінус(повторний ПЛР) я отримав вже разом з усією командою. Я повністю здоровий! Вірус переніс безсимптомно. Щодо маски - я визнаю свою винну. Але в 99% випадків я її не знімаю. На фото позаду ви можете побачити невелику кав’ярню, де ми з дівчиною брали каву і відійшовши менше 100 метрів, не встигли ще одягнути маски назад. Тому не варто звинувачувати мене в відсутності свідомості. Я чесно виконав всі необхідні процедури і готовий до тренувань.
Публикация от Vladislav Dubinchak (@dubaa_4444)